DomNet
Programska rješenja
Tko smo
Dom Net je tvrtka u privatnom vlasništvu utemeljena 2011. godine. Od utemeljenja pa do danas izvodi složene informacijske sustave temeljene na naprednim informacijskim tehnologijama.
Što radimo
Specijalizirani smo za razvoj softverskih rješenja po narudžbi, razvoj i primjenu složenih IT sustava. Svojim inovativnim softverskim rješenjima pomažemo klijentima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva, pružajuci im dugorocno i pouzdano partnerstvo.
Kako radimo
Dom Net samostalno projektira, razvija, implementira te održava složene informacijske sustave upotrebom Microsoft tehnologije. Tvrtka je ovladala i uspješno primjenjuje moderna rješenja i tehnologiju kao što su skladišta podataka, desktop, web aplikacijskih sustava i drugo. Bez obzira na našu usredotocenost na usvajanje i primjenu novih tehnologija, vjerujemo da su naša najveca i najtrajnija vrijednost ljudi. Sukladno tom vjerovanju pridajemo velik znacaj odabiru visokoobrazovanih i kreativnih strucnjaka te daljnjem razvoju njihovih znanja i vještina. Nastojimo im osigurati ugodno i motivirajuce radno okruženje jer smatramo da samo zadovoljni i motivirani zaposlenici mogu doprinijeti dugorocnom uspjehu kompanije.
Naš cilj
S klijentima ostvariti dugorocno, strateško partnerstvo, s ciljem potpore u svim fazama razvoja i uvodenja informacijskog sustava. Posebnu pozornost posvecujemo kvaliteti naših proizvoda i usluga. Ispunjavanje potreba korisnika za dosezanjem poslovnih ciljeva u centru je našeg poimanja pojma kvalitete informatickog proizvoda i usluge.